Ventilationsservice för Ånge och Västernorrland

Ventilationsservice

Behöver du ventilationsservice i Ånge? Vi arbetar med förebyggande underhåll, löpande tillsyn, OVK och reparationer.

Vi på Venttek arbetar med service av ventilationssystem i Ånge för alla typer av fastigheter, anläggningar och industrier och bostäder. Våra tekniker har hög kompetens och är experter på allt som har med ventilation att göra. Vi hjälper er med ditt system oavsett typ eller storlek. 

Det är viktigt att ventilationssystemet fungerar på det sätt som är avsett. Funktionen skall bibehålla sina tekniska egenskaper samt öka förutsättningarna för ett tillfredställande inomhusklimat i byggnader. För bibehålla funktion och tillfredställande inomhusklimat så krävs regelbundet underhåll och injustering av ventilationssystemet. Med ett rätt injusterat ventilationssystem får man rätt luftväxling i byggnaden, där gammal luft förs bort och frisk luft tas in. Våra certifierade personal hjälper dig att bibehålla hög luftkvalitet med hänsyn till hälsa, miljö och energiförbrukning. För att säkerställa en korrekt standard för luftväxling kan man göra en sk. OVK-besiktning (obligatorisk ventilationskontroll) eller göra en injustering.

Felaktigt inställd och injusterad ventilationsanlägging kan däremot orsaka en mängd olika problem. Det kan leda till onödigt hög energiförbrukning, kräva mer underhåll och kostnader samt försämra inomhusmiljön. Om en expert dimensionerar samt justerar ditt befintliga system kan du både spara tid, pengar och få ett bra inomhusklimat.

Regelbunden kontroll och underhåll av ventilationssystem leder till bättre inomhusmiljö, friskare luft och att vi fungerar bättre. Förebyggande underhåll av ventilationsanläggningar gör att Du som kund kan motverka en mängd olika problem som i slutändan annars kan bli väldigt dyra att åtgärda.

Vi erbjuder smidiga, kostnadseffektiva och proffsigt utförda OVK-besiktningar i hela Västernorrland. Vi utför även injustering och rengöring av ventilationssystem.

Vi är verksamma i Ånge och hela Västernorrland, men också i närliggande orter såsom Härnösand, Kramfors, Sundsvall, Timrå, Sollefteå och Övik.

ventilationsservice
Fyll i fältet nedan, så kontaktar vi dig
Kontakta oss

Kom i kontakt med en specialist idag!

Hos oss har du kontakt med samma person genom hela ledet, från hembesök till färdig installation och service av produkter – Tryggt och enkelt!

Varför Venttek?

  • Snabb inställelsetid
  • Vi håller det vi lovar
  • Lång erfarenhet av branschen
  • Rätt pris från början