Ventilationsentreprenad i Sollefteå och Västernorrland

Ventilationsentreprenad

Vi erbjuder ventilationsentreprenad i Sollefteå. Allt från installation & nybyggnation till problemlösning

Venttek erbjuder ventilationsentreprenad i Sollefteå och vi utför alla typer av ventilations-uppdrag. Allt i från mindre jobb till större entreprenaduppdrag, oavsett märke och fabrikat. Med vår långa erfarenhet och kompetens kan vi erbjuda våra kunder god service och arbeten av högsta möjliga kvalitet. Vi har certifierade montörer för uppdrag inom ventilationsinstallation, el, kyla, samt styr- och regler. Tveka inte att kontakta oss vid ny-, om- eller tillbyggnad av ventilationssystem.

Vi ser gärna att du kopplar in oss så tidigt som möjligt i projektet så att vi kan bidra med vår kunskap inom ventilationsklimatet för fastigheten. Vi tillför kompetens och ett helhetstänk för så väl energibesparing, miljö och hälsa som vilken installationslösning som passar er fastighet bäst. Vi finns där genom hela processen som en samarbetspartner inom allt från projektering, produktion och driftsättning till service och underhåll.

Venttek är en komplett ventilationspartner och tar gärna ett helhets ansvar för i dom projekt vi jobbar på. Vårt mål i alla våra projekt är att utföra arbetet så att det sker med så få störningar som möjligt för dem som vistas i lokalerna.

För oss är det viktigt att vara uppdaterade med den senaste tekniken och vi arbetar alltid för att kunna erbjuda det senaste i form av arbetsredskap och metodik. Detta så att vi kan erbjuda våra kunder det absolut bästa möjliga resultatet.

Vi verksamma i Sollefteå och hela Västernorrland, men också i närliggande orter såsom Härnösand, Kramfors, Sundsvall, Timrå, Ånge och Övik.

ventilation
Fyll i fältet nedan, så kontaktar vi dig
Kontakta oss

Kom i kontakt med en specialist idag!

Hos oss har du kontakt med samma person genom hela ledet, från hembesök till färdig installation och service av produkter – Tryggt och enkelt!

Varför Venttek?

  • Snabb inställelsetid
  • Vi håller det vi lovar
  • Lång erfarenhet av branschen
  • Rätt pris från början