OVK-besiktning för Sollefteå med omnejd

Ventilationsservice

Vi utför OVK – Obligatorisk Ventilationskontroll i Sollefteå omnejd

OVK-besiktning är en obligatorisk ventilationskontroll som görs kontinuerligt. Vi på Venttek hjälper dig att uppfylla OVK-kraven och ser till att processen går smidigt för alla inblandade,. Utöver det ger vid också förslag på förbättringar som leder till bättre inomhusklimat och ekonomi.

En OVK-besiktning görs av en certifierad OVK-kontrollant. Denne kontrollerar att luftkvalitén i fastigheten är bra samt att ventilationssystemet fungerar enligt de lagkrav som finns

Vi undersöker även vilka eventuellt åtgärder som bör göras för att förbättra inomhusklimatet samt ger förslag på hur energiförbrukningen kan minskas utan att försämra luftkvalitén. Kontrollanten tillhandahåller också ett intyg på att OVK-besiktningen har genomförts i fastigheten samt skickar OVK-protokollet till kommunen för handläggning.

Vi erbjuder smidiga, kostnadseffektiva och proffsigt utförda OVK-besiktningar i hela Västernorrland, men framförallt i Sollefteå och i närliggande mindre orter såsom Härnösand, Kramfors, Sundsvall, Timrå, Ånge och Övik. Vi utför även injustering och rengöring av ventilationssystem.

Vad kostar en OVK i Sollefteå?

Kostnaden för en OVK-besiktning i Sollefteå beror på arbetets omfattning, typ av fastighet, ventilationssystem samt storlek på fastigheten. Skicka en förfråga, så återkommer vi med ett prisförslag.

ventilationsservice
Fyll i fältet nedan, så kontaktar vi dig
Kontakta oss

Kom i kontakt med en specialist idag!

Hos oss har du kontakt med samma person genom hela ledet, från hembesök till färdig installation och service av produkter – Tryggt och enkelt!

Varför Venttek?

  • Snabb inställelsetid
  • Vi håller det vi lovar
  • Lång erfarenhet av branschen
  • Rätt pris från början