Installation & service av värmepumpar i Kramfors och Västernorrland

Kyla / Värmepumpar

Vi är certifierade inom allt ifrån projektering till installation och service av värmepumpar.

Venttek erbjuder certifierade installationer och servicearbeten för värmepumpar i Kramfors. Vi har värmepumpar för alla behov, från flertalet olika tillverkare. Våra certifierade servicearbeten utförs oavsett märke på värmepumpen. Efter färdig projektering och konstruktion erbjuder vi komplett installation av anläggningen utförd av våra erfarna kyltekniker, driftsättare, projektledare och ingenjörer. 

Har ni ett kylbehov, har vi lösningen. Med våra kyllösningar ger vi dig och ditt företag ett optimalt kylsystem, som omvandlar elenergi till kyla, till rätt temperatur, utformad för ditt behov.

Vi verkar i Kramfors och hela Västernorrland men framförallt i  och i närliggande orter såsom Ånge, Härnösand, Sundsvall, Timrå, Sollefteå och Övik.

Återförsäljare av Panasonic

Vi erbjuder värmepumpar från Panasonic med installation och service utförd av oss. Vi är Panasonic-återförsäljare och installatör, men gör självklart service på alla typer av värmepumpar, oavsett märke.

Hör av dig så berättar vi mer om Panasonic och hur vi radikalt kan sänka dina elkostnader.

panasonic
Fyll i fältet nedan, så kontaktar vi dig
Kontakta oss

Kom i kontakt med en specialist idag!

Hos oss har du kontakt med samma person genom hela ledet, från hembesök till färdig installation och service av produkter – Tryggt och enkelt!

Varför Venttek?

  • Snabb inställelsetid
  • Vi håller det vi lovar
  • Lång erfarenhet av branschen
  • Rätt pris från början