Fastighetsautomation i Ånge och Västernorrland

Fastighetsautomation

En märkesoberoende
leverantör av optimala styr och reglerlösningar i Ånge.

Venttek erbjuder fastighetsautomation och optimala styr och regellösningar för din fastighet i Ånge med omnejd. Vi agerar som märkesoberoende leverantör och integratör av styr och reglerlösningar till samtliga av marknadens styrsystem. Våra slutkunder är fastighetsägare, industrier och statliga och kommunala verksamheter.

Med viljan att lyssna in och möta våra kunders behov, erbjuder vi lösningar, där målet är långsiktiga kundrelationer och nära samarbeten med våra leverantörer.

Dagens avancerade styr- och reglerlösningar kräver rätt kompetens vid installation och service av styrsystem. Dessutom bör man vara erfaren och uppdaterad inom VVS och närliggande områden, så väl som kunskap inom kraft, elektronik och data. Vi på Venttek har personal med nödvändig kompetens för att utföra dessa arbeten.

Vi erbjuder självklart service på styr- och regelutrustningar inom värme, kyla och ventilation. Vi utför allt från felsökningar och kontroller till byten av komponenter och injusteringar av system.

Vi är verksamma i Ånge och närliggande orter såsom Härnösand, Kramfors, Sundsvall, Timrå, Sollefteå och Övik, men ser hela Västernorrland som vår arbetsplats.

Kontakta gärna oss för ett förutsättningslöst samtal om fastighetsautomation.

fastighetsautomation
fastighetsautomation
Fyll i fältet nedan, så kontaktar vi dig
Kontakta oss

Kom i kontakt med en specialist idag!

Hos oss har du kontakt med samma person genom hela ledet, från hembesök till färdig installation och service av produkter – Tryggt och enkelt!

Varför Venttek?

  • Snabb inställelsetid
  • Vi håller det vi lovar
  • Lång erfarenhet av branschen
  • Rätt pris från början